Opskrift På Mini Pølsehorn - Perfekt Til Madpakke Og Frokost

08/06/2020 15:27
Billede: canva.com

Ingredienser til 64 stk. Mini pølsehorn:

  • 2 dl neutral yoghurt
  • 50 g gær
  • 3 dl lunken vand
  • 100 g blødt smør
  • 4 spsk sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk salt
  • 900 g hvedemel
  • 16 regulære pølser, opdeles i 4 stykker per pølse.
  • 1 æg til pensling
  • Ketchup som tilbehør

Fremgangsmåde:

  1. Tag en skål og bland gær, vand samt yoghurt sammen, gæret opløses i lunkent vand.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser, men tilføj melet lidt ad gangen under omrøring.
  3. Ælt dejen godt sammen og sæt den derefter til at have i ca. 1 times tid under et viskestykke.
  4. Læg dejen ud på et bord med del den i 8 dele.
  5. Rul hver del ud til en cirkel og skærd også denne cirkel i 8 lige store stykker fra midten og ud.
  6. Læg et stykke pølse på hvert stykke dej.
  7. Rul dejen rundt om pølsen, start fra den brede ende af dejen.
  8. Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir og pensl dem med pisket æg.
  9. Sæt dem til at hæve yderligere 30 minutter under et viskestykke inden du kommer dem i ovnen.
  10. Bag pølsehornene i en 200 grader varm ovn i ca. 10-13 minutter.

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop finder du et stort udvalg af ventilatorer, se mere her: https://www.avxperten.dk/ventilator/