Ingredienser til 64 stk. Mini pølsehorn:
- 2 dl neutral yoghurt
- 50 g gær
- 3 dl lunken vand
- 100 g blødt smør
- 4 spsk sukker
- 2 æg
- 2 tsk salt
- 900 g hvedemel
- 16 regulære pølser, opdeles i 4 stykker per pølse.
- 1 æg til pensling
- Ketchup som tilbehør
Fremgangsmåde:
- Tag en skål og bland gær, vand samt yoghurt sammen, gæret opløses i lunkent vand.
- Tilsæt de resterende ingredienser, men tilføj melet lidt ad gangen under omrøring.
- Ælt dejen godt sammen og sæt den derefter til at have i ca. 1 times tid under et viskestykke.
- Læg dejen ud på et bord med del den i 8 dele.
- Rul hver del ud til en cirkel og skærd også denne cirkel i 8 lige store stykker fra midten og ud.
- Læg et stykke pølse på hvert stykke dej.
- Rul dejen rundt om pølsen, start fra den brede ende af dejen.
- Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir og pensl dem med pisket æg.
- Sæt dem til at hæve yderligere 30 minutter under et viskestykke inden du kommer dem i ovnen.
- Bag pølsehornene i en 200 grader varm ovn i ca. 10-13 minutter.
Tak for støtten
Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop finder du et stort udvalg af ventilatorer, se mere her: https://www.avxperten.dk/ventilator/