Let Frokost Til Veninderne

02/03/2022 14:20
Billede: buffetcrush

Der findes masser af lækre frokostretter man kan servere, til sine veninder som også er lette.

Her er der nogle forslag til hvad du kunne servere:

  • Tapas: Det kunne være små anretninger af forskellige oste, som man kan sætte på en tandstik og så sætte en vindrue imellem. Små rugbrødschips med hjemmelavet kyllingesalat. Man kan også lave bruschetta, hvor man rister nogle små skiver flutes og hælder lidt olivenolie på. Så tilføjer man lidt hakkede tomater og noget revet ost, så skal det ind i ovnen i små 10 minutter og så er det spiseklart. Man kan også servere nogle små skiver flutes og smøre lidt grøn eller rød pesto på, lidt serranoskinke og så lidt friske avocado stykker. Dertil så er små saltede mandler, oliven og små ostestykker et sikkert hit, som man kan sidde og hapse af.
  • Flute med laks og hjemmelavet rygeostsalat: Man rister brødet en smule på en brødrister eller en pande evt. med lidt olivenolie på, så det bliver dejlig sprødt. Rygeosten blander man med to spiseske mayonnaise, salt og peber og fintskåret purløg. Så ligger man nogle tynde skiver af røget laks ovenpå og så kan man pynte med lidt tynde skiver agurk eller radiser.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til artiklen. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Lund Copenhagen. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.