Hvor Spiser Man Frokost I Helsingborg?

24/02/2022 12:49
Billede: Pixabay, ssebcan

Helsingborg er den næststørste by i Skåne med mange restauranter, caféer og specialbutikker, foruden en del kulturelle seværdigheder. Men hvor spiser man så frokost, når man er ude for at udforske denne spændende by? Det kommer der nogle bud på herunder:

  • Redimat - Er en hyggelig restaurant med god stemning og lækker mad. Frokostmenuen er forskellig fra dag til dag og står blandt andet på ægte svenske kødboller med kartoffelmos, Boeuf Bourguginon med svampe, bacon og syltede løg og torsk med pastinakpuré. 
  • Olssons Skafferi - Er en skøn Italiensk restaurant hvor man kan få hjemmelavede pastaretter, lækre salater, Bruschetta, lasagne og fisk og skalddyrs gryde. God service og gode priser. 
  • KOL & Cocktails - Har et menukort der varierer fra dag til dag. Her kan man blandt andet finde grillet kylling med trøffelrisotto, pankopaneret koteletter med ovnbagte kartofler, svampesovs og bagt blomkål og grillet entrecote med friterede kartofler, rødvinssauce, majskolbe og trøffelpuré. 
  • Old times - Her finder man gode klassiske retter som Weinersnitzel, laksefilet, Fisk&Chips, burgere i forskellige variationer, vegetariske retter, steak, lasagne og gulaschsuppe. God stemning, fin service og lækker mad. 

Håber at disse frokoststeder kunne vække lidt inspiration, ellers er det bare med ud selv og få afdækket Helsingborgs skønne madoplevelser. 

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til dette tekstindlæg. Hos Perlen Odense kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af Lund Copenhagen produkter. Det betyder at Perlen Odense får et link i dette tekstindlæg.