Minipølsehorn er meget ofte et stort hit i madpakken hos de fleste børn, eller hvis der skal laves lidt ekstra ud af madpakken, når familien skal afsted på tur.
Udover at være lette at lave og være velsmagende, så har minipølsehorn den store fordel, at de er nemme at spise, samt at de har en størrelse, der gør, at man kan bruge dem som både mellemmåltider og frokost. Se her hvordan du selv kan lave minipølsehorn.
Sådan laver du minipølsehorn
Du behøver ikke bruge timer i køkkenet for at lave minipølsehorn. I dag sælger en lang række supermarkeder nemlig såkaldte pølsehorns dej, hvor du blot skal rulle dejen ud, skære den til og rulle pølserne ind i dejen, hvorefter de er klar til at komme i ovnen.
Med minipølsehorn gælder det, at de som regel er lavet af mindre pølser, end de klassiske pølsehorn er det. Her kan du med fordel halvere de enkelte stykker dej og pølser, for nemt at få passende størrelser minipølsehorn.
Dine minipølsehorn kan du altid krydre ved at komme ketchup i dem, før du ruller dem sammen og kommer dem i ovnen. Du kan også komme enten sesamfrø eller andet ovenpå pølsehornene, som kan være med til at give dem lidt ekstra smag. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne.
Du kan også selv vælge at lave dejen til dine minipølsehorn. Her sikrer du, at råvarerne er så sunde som muligt, samtidig med at du kan vælge at tilsætte bestemte ting i dejen, som giver den lige netop den sammensætning og konsistens, som du ønsker det.