Hvis du ligger inde med et overskud af kartofler, er en kartoffelmad en meget undervurderet men utrolig lækker ret du kan lave.
I denne opskrift finder du et bud på en nyfortoklet kartoffelmad, som bruger bacon, asparges og avocado for at skabe en helt ny smagsoplevelse.
Ingredienser - kartoffelmad med bacon og asparges
125 g bacon i skiver
Avocadocreme:
- 200 g hytteost
- 2 modne avocadoer
- 2 spsk citronsaft
- 2 tsk revet citronskal
- Groft salt
Kartoffelmad:
- 6 Skiver rugbrød
- 600 g kogte kartofler, enten gamle eller nye
- 250 g grønne asparges
- 100 g forårsløg
- Salt
- Peber
- 125 g bacon i skiver
Fremgangsmåde til hjemmelavet kartoffelmad med bacon
- Start med at steget baconskiverne på en en pande til de er gyldne og sprøde.
- Tag baconskiverne af og læg dem på et stykke køkkenrulle til afkøling.
- Til avocadocreme hakkes hytteost, avocado, citronsaft, citronskal og salt i en skål eller foodprocessor for at danne en god creme. Du kan også bruge standmixer eller blender.
- Tak et stykke rugbrød og læg først avocadocreme efterfulgt af kartofler, asparges og bacon samt forårsløg på toppen.
- Top madderne af med salt og peber og server dem straks.
- Velbekomme!
Tak for støtten
Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find gadgets i alle afskygninger som fx en vejrstation i deres store udvalg.