Frokostretter Med Rejer

16/11/2020 13:23
Billede: Pixabay, sintec

Mmmm rejer. Det er virkelig en delikat og dejlig spise. Skal du have nogle forslag til lækre retter, som du kan spise til frokost, så læs med her!

Et eksempel på en mulig frokostret kunne være en salat med rejer. Det lidt kedelige iceberg kan du vælge at skifte ud med en mere lækker, delikat salatmix, som kan toppes med dine favoritter inden for grøntsager. Mine forslag er her peberfrugt, tomater, agurk, majs, ærter osv. Mums altså! Rejerne kan derefter toppe salaten af. Hertil lidt brød og en omgang dressing.

En anden mulighed er en dejlig rejemad! Det har heller aldrig været et tosset bud på en god frokostret og så er det utrolig nemt at lave. Start med et stykke ristet rugbrød som bund, hvor du herefter kan lægge rejerne på rugbrødsskiven. På toppen kan du vælge lidt mayonnaise, en skive agurk og til sidst slutte af med lidt salt og peber. Måske en tomat også, hvis det kunne friste.

Som et sidste forslag kan du også gå all-in og lave et stjerneskud! Så er du i hvert fald sikker på, at du får fisk nok. Et klassisk stjerneskud består af en friturestegt og en stegt rødspættefilet. Begge filetter lægger du på et stykke franskbrød. Ovenpå rødspættefiletterne lægger du en portion lækre rejer, friske asparges (eller dåse) og en lille dusk dild som afslutning. Åh, vent! Du må endelig ikke glemme dressingen! 

Alle retterne kan du vælge at lege med, som du vil, men jeg håber, at ovenstående har været med til at give noget inspiration til din næste frokost. 

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten, de har bidraget med til artiklen. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Susannne Friis Bjørner eller et utal af andre smykker. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i artiklen.