Frokostretter Der Kan Laves I Forvejen

20/11/2020 15:41
Billede: Pixabay, Bru-nO

Frokost er ikke ens betydende med at det skal være hurtigt og kedeligt. Man kan sagtens lave en lækker frokost dagen i forvejen og endda så der er til flere dage i træk. Her kommer der lidt bud på en lækker frokost som kan laves i forvejen! 

  • Tærte - Tærte er altid en sikker vinder uanset om det er til aftensmad eller frokost. Lav evt. tærten med fyld af porrer, løg, gulerødder, squash eller bare af rester fra køleskabet. Der er stort set ikke det, der ikke kan bruges! Suppler evt. med lidt bacon og ost på toppen. 
  • Lasagne - er også en af manges favoritter og kan både spises varm og kold. Lav den med eller uden kød og med en lækker bechamel sovs mellem lagene og ost på toppen - så er der intet øje tørt!
  • Omelet - En lækker omelet kan også laves i forvejen og varmes eller spises kold. Fyld den med cream cheese, avocado, cherrytomater og røget laks.
  • Sandwich - En helt almindelig sandwich går aldrig af mode. Denne kan også forberedes i forvejen og lige samles et par timer inden den skal spises. Spis den med kylling, bacon, salat og karrydressing. 

Så er det bare med at komme i gang med frokost der kan laves i forvejen - velbekomme! 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette blogindlæg. Hos Perlen Odense shopper du et stort udvalg af Øreringe online. Tusind tak for støtten, siger vi.