Det skal du bruge
Vi har lavet en dejlig opskrift på landgangsbrød, der er super nem at lave. God fornøjelse.
Bunden
- 10 g gær
- 3½ dl lunken vand
- 2 tsk. salt
- 1 spsk. olivenolie
- 120 g durumhvedemel
- 400 g hvedemel
Belægningen
- Smør
- Sprød salat
- 24 skiver spegepølse
- 12 skiver rullepølse
- 12 skiver ost
- Karse
- Radiser
Sådan gør du
- Start med brødet. Smudlr gæren i lunkent vand.
- Tilsæt salt, olie og mel.
- Ælt dejen godt igennem.
- Lad dejen hæve på køl i godt 35 timer.
- Form 6 aflange brød.
- Lad dem hæve endnu engang, denne gang i 20 minutter.
- Bag brøddet ved 220 grader i cirka 20 min.
- Skær brøddet over
- Smør med smør
- Lav bund af salatblade
- Tilsæt pålæg og pynt
Tak for hjælpen
Denne artikel er støttet af Lejfesttelt.dk, hvor du kan finde leje af borde og stole.