Bedste Medpakketips Til Børnenes Madpakke

20/07/2020 14:07
Billede: canva.com

De fleste børn kan måske godt blive lidt trætte af at få de samme leverpostejsmadder på rugbrød hver dag.

Derfor har vi i dette indlæg fundet nogle gode tips og tricks til at gøre ungernes madpakker en smule mere spændende, og måske endda give dem en udvidet horisont når det gælder diverse typer mad.

Sådan gør du madpakken mere interessant

Helt konkret er der altid nogle gode regler at huske på når man vil lave en madpakke der giver ungerne en mere spændende madoplevelse.

Her har du 5 gode råd til at holde madpakken spændende:

  1. Altid nem at spise. Find en god madpakke, gerne med opdelte rum så børnene altid har et godt overblik over indholdet, og for at det ikke bliver blandet sammen.
  2. Skiftende indhold fra dag til dag. Meget få nyder at spise det samme hver dag, husk altid at variere indhold et af madpakkerne fra dag til dag, lav eventuelt diverse retter og frys dem ned, eller udskift pålæg og tilbehør ugentligt.
  3. Overraskelser. Alle børn elsker overraskelser, tilføj små overraskelser som fx en pak rosiner, frugtstang eller lignende.
  4. Varierende snacks. Små snacks er altid lækre, det kan fx være små riskiks, yoghurter, frikadeller, snack grøntsager og lignende.
  5. Lad børnene have indflydelse på indholdet. Børnene ved selvfølgelig selv hvad de bedst kan lide, lad dem derfor have indflydelse på det indhold de ønsker i deres madpakke, men husk også selv at have en finger med i spillet for at gøre madpakken sund og nærende.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Se deres store udvalg af designermøbler som, en Carl Hansen og søn stol samt utallige andre produkter fra velkendte danske designere.